Äntligen har jag hittat henne!

Efter avancerat detektivarbete har jag sĂ„ Ă€ntligen hittat henne. Det var inga problem att hitta rĂ€tt dĂ„ jag skrev min debutbok I RĂ€vens SpĂ„r – en Ă€ventyrssaga, men nu kĂ€ndes det plötsligen som ett nĂ€rmast oöverstigligt hinder. Jag vet inte om det var tur eller skicklighet att hitta rĂ€tt person och det spelar egentligen ingen roll kan jag tĂ€nka. Gissa om jag kĂ€nner mig glad och lĂ€ttad?!

Det mĂ„ste firas – kolla lĂ€ngst ner hur…

Under sommaren har jag skrivit fÀrdigt manus till ytterligare en barnbok. Denna gÄng handlar det om ett mytiskt sagodjur och sjÀlvklart utlovas spÀnning Àven denna gÄng för barn i 3- 6-ÄrsÄldern. Men vem skulle illustrera? Jag började redan före sommaren att söka illustratör och det var inte lÀtt.

Men Àntligen har jag hittat den som ska illustrera min kommande bok!

Det Àr roligt att det Àven denna gÄng blir en lokal illustratör, som dessutom finns pÄ riktigt nÀra hÄll, nÀmligen i Unbyn, Boden. I RÀven SpÄr illustrerades av Helene Pettersson, Buddbyn, Boden.

Denna gĂ„ng heter illustratören Åsa HĂ€gglund-Bergström och hon Ă€r en fena pĂ„ att skapa lĂ€ckra, fantasifulla djurbilder. Du hittar hennes bilder pĂ„ Instagram @Karvats och hon finns Ă€ven pĂ„ Facebook. Kolla om du blir lika förtjust som jag blev.

Efter en spĂ€nnande vĂ€ntan pĂ„ Åsas förslag och att jag fĂ„tt se dem har vi enats om hur illustrationerna ska se ut. Helt fantastiskt att vi tĂ€nkte i precis samma banor.


Firar detta med att ge dig som lÀser min blogg:

20% rabatt pÄ min debutbok I RÀvens SpÄr

Du betalar endast 80 kr (ord.pris 100 kr) vid bestÀllning direkt frÄn mig. SjÀlvklart signerar jag boken om sÄ önskas. Frakt tillkommer om boken/böckerna ska skickas. Passa pÄ att bestÀlla flera böcker sÄ har du de givna julklapparna till barn och barnbarn. Du kan Àven hÀmta ditt ex. av boken hos mig. Erbjudandet gÀller tills mitt lilla hemmalager Àr slut eller lÀngst t.o.m. 30 september.

BESTÄLL via e-post eller sms och ange “IRS20

Betalning via swish om boken/böckerna ska skickas, swish eller kontant om du hÀmtar hos mig.

Följ och gilla:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *