Är det nu det är som vackrast?

I natt började det så äntligen att snöa efter lång tids regnblask då allt verkade så mycket mörkare än det egentligen var. Tänk vad mycket det vita på marken betyder då solen är uppe bara cirka 4 timmar per dygn.

Allt känns så mycket lättare och snöandet fortsätter. Jag har bara varit ute en snabbsväng idag, men jag lovar att om snön är kvar imorgon ska jag passa på att slänga mig ner och göra en snöängel. Jag har verkligen haft en enorm snölängtan ganska länge nu. I mina mörka stunder har jag tänkt att vi inte ska få en vit Jul. Men nu verkar det lovande…

Om det inte finns snö på Julafton får Tomtens renar det mycket jobbigt. Tänk vad medarna ska gnissla och vad jobbigt det ska vara att dra igång kälken vid start innan de kommer upp i luften. Ja tänk bara…

Följ och gilla:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *