Att skapa hÀlsa och sol i sinne

Nu nĂ€r jag har tid och möjlighet passar jag pĂ„ att lĂ€sa och ta in nytt. Just i dagarna pĂ„gĂ„r ivrig lĂ€sning av FjĂ€rde boken i serien HĂ€lsa & Folkbildning som Ă€r projektets finalbok och innehĂ„ller 364 sidor vassa, engagerade och inspirerande texter om hĂ€lsa – för hĂ€lsofrihet och medicinsk mĂ„ngfald! Jag Ă€r stolt över att vara en av skribenterna och att Ă€ven fler av mina hĂ€lsoskapande kollegor i norr medverkar (lĂ€nkar till facebook):

  • Tina Persson med Medveten och hĂ„llbar hĂ€lsa i vĂ„r vardag! 5 funderingar för vĂ„r vanliga vardag!
  • Nina Vikström med Grön rehabilitering av orkeslösa mĂ€nniskor.
  • Monika Palo med Ser du att berget har kommit nĂ€rmare.
  • Wichtoria Lundborg med 365 Tankar om livet – En mammas funderingar.
  • Jag sjĂ€lv [Kikki Sandström] med Hur kan nĂ„t som Ă€r medfött plötsligt bli sĂ„ svĂ„rt?

Till detta kommer över 100 andra skribenter som jobbar för hĂ€lsa och folkbildning pĂ„ sina sĂ€tt. Rekommenderar alla att vidga sina vyer och köpa boken! Hos mig kan du bestĂ€lla HĂ€lsa & Folkbildning för 150 kr plus postens porto. Boken kan Ă€ven bestĂ€llas av mina hĂ€lsoskapande kollegor (se ovan) 🙂

Följ och gilla:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *