Bildbryderi – supporta mig!

Precis som jag trodde. Jag skulle inte lyckas bestämma mig på egen hand. Därför frågar dig som läser bloggen. Vilken av bilderna ska jag välja?

Låt mig få presentera det lilla sjöodjuret Bessie som kan flyga i överljudsfart och därför är utrustad med strålkastarögon och en visslande manick fäst i svansen. Hon måste ju kunna varna flygplan och rymdraketer när hon kommer flygande. Hon är “huvudperson” i min kommande barnbok som blir en högläsningsbok där den bild jag väljer av flygande Bessie ska ligga som vinjettbild i början av varje kapitel.

Min illustratör Åsa har gett mig tre olika bilder av flygande Bessie men jag har supersvårt att riktigt bestämma mig. Så hjälp mig – vad tycker du, vilken bild av de tre ska jag välja? Den översta, den mittersta, eller den längst ner…

Kommentera här på bloggen eller skicka mail till mig och tala om vilken du skulle välja. Jag blir evigt tacksam 🙂

Följ och gilla:
error

2 thoughts on “Bildbryderi – supporta mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *