Den perfekta boken om du vill komma nÀra

Om vi kan förmedla tankar dÄ vill vi gÀrna förmedla goda och snÀlla sÄdana. SÄ fungerar de flesta med nÄgra undantag. Tankar förmedlar vi till andra via ord och gester. Vi har stort ansvar för vad vi förmedlar tycker jag.

Barn Àr vÀldigt mottagliga för vad som sÀgs och visas. Vi som har egna barn, eller barnbarn, eller umgÄs med barn pÄ olika sÀtt har ett stort ansvar i att dela med oss av det som barnen kan ta med sig pÄ vÀgen mot vuxenlivet, sÄdant de kan plocka fram och tÀnka tillbaka pÄ med glÀdje. DÀrför har vi sÀrskilt stort ansvar för vad vi förmedlar till barn.

Att lĂ€sa för smĂ„ barn Ă€r ett mycket bra sĂ€tt att dels förmedla tankar och att komma komma nĂ€ra. Jag har skrivit boken I RĂ€vens SpĂ„r – en Ă€ventyrssaga med just den “baktanken”. Boken har en mycket talande bild pĂ„ framsidan, men annars inga bilder. Min tanke Ă€r att det ska ge fantasin utlopp, att skapa egna.

Du köper boken till bÀsta pris via Bokus och om du vill ha ett signerat exemplar kan du bestÀlla den av mig. BestÀllningslÀnkar i högermenyn om du sitter vid din dator, lÀngst ner pÄ sidan om du lÀser detta via mobilen. Boken finns Àven som E-bok.

LÀnk till mer lÀsning:

I RÀvens SpÄr

 

Följ och gilla:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *