Det kommer mera…

Bokmässorna har onekligen duggat tätt med Kulturnatta i Boden 31 augusti, tätt följd av Kulturnatten i Luleå 7 september. Nu blir det en stunds vila innan Bok & Bild mässan går av stapeln 25 – 26 oktober. Och det behövs lite vila för att komma ikapp med skrivandet. Under flera veckor har det varit fullt upp med förberedelser inför respektive deltagande som författare vid bokbord och författarsamtal.

En tillbakablick till sista programpunkten under Kulturnatten Luleå för oss åtta deltagande författare. Författarsamtal med Lena Callne som samtalsledare. Här samtalas med mig och Kerstin Nedergård.

Diktsamlingen Svart & Vitt beställs via mig HÄR!

Följ mig gärna på Facebook och Instagram. Beställ min bok Bessie – ett sjöodjur har landat här och min första bok I Rävens Spår – en äventyrssaga här.

Följ och gilla:
error

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *