Det saliga lugnet infinner sig

Efter en minst sagt stressfylld period sprider sig nu lugnet i kropp och sinne. KÀnslan av att vara framme vid ett viktigt delmÄl Àr obeskrivligt skön. Och varför det?

Förklaringen till det stora lugnet, Ă€r att mitt provexemplar av nya boken Bessie – Ett sjöodjur har landat anlĂ€nde igĂ„r och efter smĂ€rre förĂ€ndringar av bokomslaget har nu den stora bestĂ€llningen gĂ„tt ivĂ€g till tryckeriet. DĂ„ jag Ă€r egenutgivare och ger ut via Books on Demand innebĂ€r det nĂ„gra timmars arbete fixning med formulĂ€ret hos BoD och att skicka upp filerna. Med andan i halsen kan tillĂ€ggas. För tĂ€nk om det inte funkar. Men det funkade fullstĂ€ndigt oklanderligt. SĂ„ skönt!

Om allt gĂ„r enligt planerna och inte Force majeure intrĂ€ffar, fĂ„r jag mina böcker senast i mitten av november. DĂ„ Ă€r jag helt i hamn och MÅLET – Bokreleasen kan ske som planerat under Eyvind2018 – Författar- & BerĂ€ttardagar 30/11 – 2/12 i Boden

FörbestÀll boken billigare

Du kan redan nu förbestĂ€lla boken Bessie – Ett sjöodjur har landat – den perfekta presenten eller Julklappen till barn och barnbarn.

Pris vid förbestÀllning av signerat exemplar 100 kr (ord. pris 120 kr). Postens porto tillkommer. Boken levereras till dig pinfÀrsk frÄn tryckeriet i mitten/slutet av november.
LĂ€s mer om boken och förbestĂ€ll HÄR

HĂ€r hittar du bokrecensioner

Följ och gilla:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *