Stiger mot skyn som Fågel Fenix

fagel_fenixHanden på hjärtat alla hälsoinspiratörer och hälsoentreprenörer. Vi brinner för att sprida hälsovibbar till alla som behöver, men hur väl tar vi hand om oss själva?

Själv har jag insett att jobbet med att sprida hälsa, ibland tar på hälsan. Under en tid har jag jobbat febrilt med att inspirera människor till att delta vid Andningens Dag 3 februari (kostnadsfritt) i Luleå, att lära sig livsviktig Effektiv Andning under en pilotkurs och jobbat med andra inspirationsprojekt. Plus sprida information om andningsstudien Syre 2.0 Blåsningen. Men hur har jag då hunnit med min egen hälsa?

Andningen är inga problem, men jag har suttit i stort sett fjättrad vid datorn och jobbat, druckit massor av te och kaffe. Inte särskilt hälsosamt eller hur?!

Stiger mot skyn som Fågel Fenix

Legenden om Fågel Fenix berättar om en mytisk fågel men jag har också sett och hört körarrangemang om fågeln som reser ur askan och stiger mot skyn.

Under en period har det varit så för mig men nu kommer jag att återta all fysisk och mental träning och resa mig ur inaktiviteten. Imorgon är första dagen på mitt normalt aktiva liv. För min egen skull men även för att jag ska orka sprida hälsoinspiration och peppning till alla som läser min blogg och följer mig i sociala medier. Och finnas till för alla nära och kära.

Njut av livet och ta väl hand om dig!

KikkiSandström

#hälsoinspiratör #andningscoach #andningsstrateg #föreläsare #skribent #krönikör

Follow on Bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Stiger mot skyn som Fågel Fenix

  1. Nett says:

    Ja nog måste man ta hand om sig för att kunna sprida just de vibbarna som man står för :) Javisst är det en fin liten samling. Jag har velat haft en länge, och nu börjar det att ske, sakta men säkert!

    • kikki says:

      Det här fenomenet är vanligt. Att ge och ge och sen inte ge sig tid att fylla på sin egen energi. Men nu är det offentligt så då känns det lättare att starta upp :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>