Gissa hur jag känner mig just nu!

Ingen ska tro att det har gått på räls precis. Men efter sju sorger och åtta bedrövelser har det äntligen gått i lås. Varför kan det inte gå lätt som en plätt?

Jag pratar såklart om det som uppfyller mitt sinne just nu. Allt annat ligger i periferin. Jag pratar om mitt bokprojekt, Bessie – Ett sjöodjur har landat. Efter att ha fått alla bokens sidor klara och fått omslagsbilden i flera olika format av min räddare i nöden skulle jag omvandla bokens sidor och omslagsbilden till pdf. Därefter ladda upp alltsammans till BoD.se för att som steg 1 beställa hem ett granskningsexemplar. Boksidorna funkade finfint att ladda upp och såg bra ut i förhandsgranskningen. Styrkt av detta satte jag igång uppladdningen av bokomslaget. Det gick också bra, men när jag förhandsgranskade såg jag att en del av texten på bokens baksida hade blivit alldeles förkrympt.

Det var bara för mig att göra om och göra rätt. Sen funkade det och beställningen har gått iväg. Jag måste erkänna att jag mitt i all glädje över att det löste sig, känner mig som pippin på bilden ser ut, heltrött.

Men nu är det dags att fira!

Bessie som hon ser ut inne i boken

För att fira att allting funkade till slut med uppladdningen – är nu utlottningen av böcker öppen för alla som är sugna på en sagobok för barn 3-5 år – att vara med och inte bara de som var med och valde bild på Bessie. Skicka ett mail till mig med namn och postadress senast 14 oktober så har du chansen att få ett alldeles eget exemplar då jag lottar ut 5 rykande färska böcker då de kommer från tryckeriet.

Följ och gilla:
error

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *