I fläsksvålarnas underbara paradis

2016-01-25 15.19.05IDAG på eftermiddagen skulle jag till Piteå för att träffa min fantastiska kiropraktor Torbjörn Larsson för att få bukt med min axel som farit ur läge (usch). Som färdkost hade jag införskaffat fläsksvålar från ICA Maxi i Luleå. Att smaska på under resan. Glad i hågen brummade jag iväg – men jag hann inte långt innan jag fick upp ett varningsmeddelande i bilen LÅG OLJENIVÅ röt det från instrumentpanelen och en orange varningslampa tändes. Men vad f:n tänkte jag som har en ganska ny Volvo C30 som regelbundet är in på service.

Jag konsulterade maken som jobbar i exil i Skellefteå och är gammal bilmekaniker. Skaffa olja och fyll på – men kolla oljan först. Oljestickan gick inte att rubba. Efter ett antal påfyllningar av olja, efter konsultation med Nordiska Bils verkstad fick jag ställa in resan för att åka hem och in med bilen i garaget då bilverkstan hade stängt. Då tändes ytterligare en text på instrumentpanelen FYLL PÅ OLJA – nåt som jag struntade i eftersom jag hunnit med en sväng till Motorgården och där hade de lyckats få lös oljestickan och det var fullt tillräckligt med olja. 

Så imorgon blir det besök på verkstan som får titta på det elektroniska – hoppas att det bara är en inställningsfråga :-)

Sen får jag göra ett nytt försök att åka till Piteå en annan dag…

DAGENS BEHÅLLNING var helt klart fläsksvålarna – jag ÄLSKAR dem. Innehåller 0 gram kolhydrater!!! Perfekt för en lchf:are som mig. Finns bland nötterna på ICA Maxi och rekommenderas varmt :-)

Är du sugen på lchf-inspiration? Kolla bland mina recept!

Det är inte hur man har det utan hur man tar det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “I fläsksvålarnas underbara paradis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>