Idag händer äntligen det som jag jobbat så hårt för

Äntligen är allting klart och det är dags för det sista steget i processen. En process som jag genomgår för allra första gången i livet. Men inte sista, det har jag lovat mig själv och även sagt högt till andra. Ett löfte jag därmed måste hålla.

Boken I Rävens Spår är skriven, genomläst av flera som fått komma med synpunkter, manuset är genomgånget vad gäller rättningar, layouten är helt klar. Den härliga bilden som min illustratör Helene Petterson målat har fått slutgiltig layout och ingår i omslaget, som jag själv har gjort. Och nu äntligen, idag skickar jag iväg alltihop till BoD.se för tryckning. Sen får jag vänta en vecka på att se hur det blir. Gissa om det är spännande…

Passa på nu och förbeställ ditt ex. av boken – det är snart Jul 🙂

Nu kan du förhandsbeställa äventyrssagan I Rävens Spår

Följ på bokens facebooksida I Rävens Spår

Följ och gilla:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *