Ids du läsa det här?

Ibland är det dags att ta sig en riktig funderare. Och det har jag gjort. Tänkt djupt och sett på saken ur olika synvinklar. Diskuterat med andra, bland annat med författarkollegor. Men trots detta blir jag inte klokare. Då tänker jag att det är dags göra denna lilla test för att se om du ids läsa det här.

Vad jag har funderat på är bloggens vara eller icke vara. Om det är vettigt att lägga tid på att skriva texter till bloggen. Jag tycker att folk på sociala medier numera mest vill titta på bilder och läsa någon liten textsnutt. Men att läsa ett blogginlägg – no-no. Såvida det inte är en riktigt kändisblogg. Så nu till testet:

Om du har läst texten jag skrivit – skriv en kommentar i kommentarsfältet!

Det här blir spännande att se hur det går…

Följ och gilla:
error

8 thoughts on “Ids du läsa det här?

  1. Jag läste 🙂 Reagerade på att inlägget över detta är från Luleå med! Himla kul / hon från Boden som såg dig på jonna jintons blogg 😀 – Iza

    • Lite sent svar från mig men… Kul att du gillar att min blogg och jag själv bor i Luleå. Och apropå Jonna Jintons blogg, så är den en fröjd att läsa 🙂

    • Ursäkta sent svar. Problemet är nog svårlöst. Det är bara att testa sig fram. Novemberkaktusen jag har är ännu inte särskilt stor men blommar just nu en andra gång med 12 mörkrosa blommor. Jätteroligt, känns som att mina fingrar börjar bli åtminstone ljusgröna. Din Hoya retusa är supervacker, så den är lättgillad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *