Livet och döden vandra tillsammans

Vi föds och vi dör – det gäller alla och envar. Vi gläds och firar nya barn och barnbarn och sörjer våra släktingar och vänner som går bort.  Frågan är om vi inte skulle vara lika glada då människor dör? Fira deras liv istället och kanske se lite humoristiskt på detta med döden? Nog skulle väl själva livet skulle bli lättare då?

Min svåger har precis gått bort och nu pågår en sorgeprocess i vår familj. Men frågan är om vi inte skulle vända på kuttingen och vara glada istället? Skämta och ha roligt omkring våra minnen kring svågern? Det borde gå! Jag ska åtminstone försöka…

En expert på detta att skämta kring döden är författaren Kerstin Nedergård som kom ut med debutboken Kaffe, kaka och kremering tack! 2017 och i november i år kom den fristående uppföljaren Kaffe, kaka & gräv ner mig tack! Den förstnämnda boken har jag läst och skrattat mig igenom. Den sistnämnda ska jag snart ge mig på. Dock ska jag reprisläsa Kaffe, kaka och kremering tack! först. För att värma upp lite 🙂

Kerstin driver förlaget Bokvärket som du hittar HÄR och bloggar HÄR – Böckerna hittar du i internetbokhandeln och på biblioteken.

Följ och gilla:
error

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *