Men vad ska boken heta?

Det är inte alltid så lätt att komma på vilken titel ens kommande bok ska ha. Eller rättare sagt; det är svårt! Jag har haft en del huvudbry och har skickat ut frågan om titel på remiss till en mindre grupp människor som jag trodde kunde ha idéer. Alla fick läsa bokmanus och utifrån detta klura ut förslag på boktitel.

Och nog fick jag svar alltid! Varje person hade flera lysande idéer om vad boken skulle heta. Jag skickade ut frågan plus manus till ett tiotal personer och fick FEMTIO förslag. Ja ni läste helt rätt… Sen kopplade jag in familjen för att utkristallisera det slutgiltiga namnet på boken och här är det:

⇒ Bessie – ett sjöodjur har landat!

Boken handlar om ett sjöodjur som kan flyga i överljudsfart och som landar i en trädgårdsdamm. Egentligen ett solklart namn tycker jag efter att ha smakat på det flera gånger.

Kul också att jag har fått hjälp med att bestämma hur Bessie skulle se ut. Av tre olika alternativ vann detta överlägset. Det var så glädjande att jag drog igång denna utlottning av den kommande boken.

Som tack för hjälpen kommer jag att lotta ut 5 stycken böcker

då de kommer pinfärska från tryckeriet! Om du vill vara med i utlottningen skickar du ett mail till mig med namn och adress angivna senast 14 oktober!

Följ och gilla:
error

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *