Musiken i blodet

På sätt och vis har jag musiken i blodet. Jag har sjungit sen barnsben, men det är inte så att jag skriver låttexter som vissa av mina författarkollegor, t.ex. Maria Richardsson, gör. Men faktum är att jag allt som oftast har en melodi i huvudet. Dessutom går jag ofta omkring och småsjunger för mig själv, särskilt på onsdagar då vi har körövning i Chorisma, den kör jag sjunger med. Extra mycket blir det nu då vi har ett musikcafé på gång om en vecka från idag. Det ska verkligen bli jätteroligt att sjunga på Försvarsmuseum i Boden nästa onsdag den 16 oktober.

Jag tror att sångerna och musiken får igång min kreativitet i skrivandet. Inte så att mina karaktärer påverkas i sitt varande, utan det är min sinnesstämning. Att sjunga gör mig på gott humör och då går allt lättare.

Hur tänker du omkring musik och kreativitet?


Diktsamlingen Svart & Vitt beställs via mig HÄR! Gäller även mina sagoböcker om du vill ha signerade exemplar.

Följ mig gärna på Facebook och Instagram. Beställ min bok Bessie – ett sjöodjur har landat här och min första bok I Rävens Spår – en äventyrssaga här.

Följ och gilla:
error

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *