Nu har jag fått träffa honom för första gången I.R.L

En spännande väntan och så äntligen, igår fick jag träffa honom för första gången I.R.L, som man brukar säga. Och det var en härlig upplevelse. Jag lyfte upp honom och klämde försiktigt på hans mage. Jodå, den var god och rund. Jag studerade hans vackra päls och tittade honom i djupt i de svarta ögonen.

Det var en lycklig stund att få möta Ludde livs “levande”. Han har klivit ut ur barnboken jag skrivit, I Rävens Spår – en äventyrssaga. Jag fick veta att han var nöjd med hur jag berättat historien och viskade att det kanske fanns mer att berätta. Låter spännande…

Han kommer att få följa med på mina framtida äventyr och kanske kommer du att träffa oss i vimlet. Ett hett tips är att besöka Eyvind 2017 – bokmässan i Boden på Enter Galleria 24-25 november. Där kommer vi att finnas med våra böcker.

Ludde är designad och tillverkad av Zinnus som finns på Instagram @zinnusbyme och på facebook

Följ och gilla:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *