Om

Om debutboken
Denna lilla saga är inspirerad av en lek från den tiden då jag var 11 år och min lille kusin var 3 år där jag ritade och berättade för honom. Jag har under många år funderat på att skriva ner historien, men det har dröjt ända tills nu innan det blev av.

Under våren dök denna lilla saga  plöstsligt upp i mitt huvud och jag satte igång att skriva ner den. Under skrivandet förändrades historien en hel del och kom att handla om så mycket mer – I Rävens Spår

Om mig
Jag är född 1954 och uppvuxen i Boden, Norrbotten. Redan under grundskolan var jag intresserad av skrivande och mina uppsatser var ofta väldigt uppskattade. Därefter hände livet och jag hamnade i Luleå där jag blev kvar. Allt skrivande på fictionnivå glömdes helt bort. Jag kom istället att studera ekonomi, organisation, psykologi och pedagogik på Universitetet i Luleå där jag började som 35-åring. Därefter följde eget företagande och anställning inom Region Norrbotten. Enkel matematik ger att jag hann bli 63 år innan jag kom igång med skrivandet igen. Men det är aldrig försent.

Idag bor jag tillsammans med min familj i Södra Sunderbyn utanför Luleå, Norrbotten, jobbar kvar inom Region Norrbotten och planerar att fortsätta på den inslagna författarbanan. Det finns fler bokidéer att ta tag i.

Ett annat stort intresse är att inspirera andra till att må bättre och det kommer att bli mer sådant framöver.

Kikki