Om

Om bok 2: Bessie – Ett sjöodjur har landat
En fri fantasi som utspelar sig i en trÀdgÄrdsdamm och restaurang för smÄfÄglar, hackspettar, ekorrar och igelkottar. I dammen landar lilla sjöodjuret Bessie och ingenting blev sig likt.

Om debutboken: I RĂ€vens SpĂ„r – En Ă€ventyrssaga
Denna lilla saga Àr inspirerad av en lek frÄn den tiden dÄ jag var 11 Är och min lille kusin var 3 Är dÀr jag ritade och berÀttade för honom. Jag har under mÄnga Är funderat pÄ att skriva ner historien, men det har dröjt Ànda tills nu innan det blev av.

Under vĂ„ren dök denna lilla saga  plötsligt upp i mitt huvud och jag satte igĂ„ng att skriva ner den. Under skrivandet förĂ€ndrades historien en hel del och kom att handla om sĂ„ mycket mer…

Om författaren
Kikki Sandström Àr uppvuxen i Boden och har nÀrapÄ fÄtt sagorna med modersmjölken. Att fÄ lyssna pÄ sagor och skapa egna bilder ur berÀttelserna har betytt mycket för hennes egen fantasiutveckling. Och redan under grundskoletiden var Kikki mycket intresserad av eget skrivande. DÀrefter tog andra intressen överhanden och det dröjde nÀstan 50 Är innan intresset för att nedteckna berÀttelser Äteruppstod. Boken om det flygande sjöodjuret Bessie Àr Kikkis andra barnbok.