På besök i det allra heligaste

Igår begav jag mig ut på ett, i mitt tycke, spännande äventyr. Jag satte mig i bilen och brummade iväg till Unbyn och Åsa Hägglund-Bergström, illustratören till den barnbok som nu textmässigt är i stort sett klar. Men en barnbok måste ju ha bilder eller hur?! Nu gällde det, skulle den illustration jag skulle hämta vara exakt som jag ville ha den?

Jag hade inte behövt oroa mig. Jag hittade Åsa i sin mysiga ateljé (kallat det allra heligaste i rubriken – så ni vet). Där plockade hon snabbt fram materialet och jag presenterades jag inte för en, utan TRE olika varianter av det sagodjur som boken handlar om. Hur ska jag kunna välja? Alla fyra var ju jättefina! Kanske måste få hjälp…

Omslagsbilden kommer jag att få se i färdigt skick nästa vecka. Skissen har jag sett så det kommer att bli jättefint det vet jag. Oj så roligt! Sen är det “bara” att skicka in för tryckning…

Du hittar Åsas bilder på Instagram @Karvats och hon finns även på Facebook.

Följ och gilla:
error

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *