Spänningen är närmast olidlig

Det som ifjol föll sig helt naturligt, har i år en thrillerliknande karaktär. Det här inlägget handlar förstås om det som fyller mitt hjärta och sinne just nu. Kommer jag med eller inte – det är frågan!

Ifjol var det bokrelease för min debutbok I Rävens Spår – en äventyrssaga och denna ägde rum vid mitt bokbord på Eyvind2017 – Norrbottens författar- och berättardagar. Hela Enter Galleria i Boden var fylld av bokbord med en scen i anslutning. Därtill skedde författarintervjuer och andra saker i andra delar av Folkets Hus. Det var en härlig tillställning med mycket folk, både besökare och folk som handlade i gallerian tittade förbi.

Eyvind 2018 – Norrbottens författar- och berättardagar kommer att gå av stapeln inne på Saga med författarframträdanden i salongen och bokbord i Caféet som det ser ut nu. Inte lika många bokbord kommer att få plats och i år prioriteras förlag. Jag har anmält intresse för bokbord men eftersom jag inte har förlag får jag leva på hoppet en vecka till. Spänningen är verkligen minst sagt olidlig! Jag kan inte sätta ett datum för bokreleasen förrän jag vet om jag kommer med eller inte. Jag måste också kolla andra alternativ för releasen. Inte lätt att vara förlagslös egenutgivare…

Och jag som tänkt på att starta ett eget förlag för mina böcker. Om det ändå räckte med tanken…

Men du kan redan nu förbeställa boken Bessie – Ett sjöodjur har landat – den perfekta presenten eller Julklappen till barn och barnbarn. Pris vid förbeställning av signerat exemplar 100 kr (ord. pris 120 kr. Porto tillkommer. Boken leveraras till dig pinfärsk från tryckeriet.
Läs mer om boken och förbeställ HÄR

Om du istället vill prova lyckan och vara med i utlottningen av nya boken Bessie – Ett sjöodjur har landat (5 ex. lottas ut) börjar det närma sig slutdatum – den 14 oktober är sista dagen att skicka in namn och adress per mail till mig!

PS! Hjälp mig gärna att hålla tummarna för att jag kommer med på
Eyvind 2018 – Norrbottens författar- och berättardagar– det kanske hjälper 🙂

Följ och gilla:
error

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *