Skapa konto Glömt lösenord?

Kontakta mig

Christina Sandström
Independent Forever Business Owner

Företag: SANDSTRÖM, CHRISTINA NYÅKERSVÄGEN 7 D
95441 SÖDRA SUNDERBYN
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig

Hejsan!

Jag heter Kikki Sandström, bor och arbetar i Södra Sunderbyn - som ligger strategiskt placerad 5 minuter från Sunderby Sjukhus och nära nog mitt mellan Boden och Luleå.

Sedan 2007 tid har jag levt med AloeVera i mitt husapotek och jag har aldrig känt mig friskare - och sett friskare ut (?!) än nu! Jag har t.ex. inte varit förkyld en enda gång under dessa år, fastän sonen och maken har varit praktförkylda.

Glädjande nog har båda två druckit Aloe Berry Nectar sedan september 2011, medan jag själv håller fast vid originalet Aloe Vera Gel. Jag tycker att de verkar friskare och sundare. Vi får hoppas att de fortsätter på denna hälsans stig och jag tror nog att min önskan kommer att slå in!

November 2011 kände jag att jag ville gå vidare och sprida kunskapen om den nyttiga AloeVeran. Därför blev jag oberoende återförsäljare och jag hoppas kunna nå ut till många människor och rekommendera Forever Living AloeVera.

Hör av dig till mig om du vill veta mera! Jag berättar gärna allt jag vet och kan! Vill du beställa informationsmaterial, prislista eller beställa produkter så hör av dig till mig. Jag går nästan alltid att nå, antingen per telefon, eller mail.

KikkiSandström
070 - 699 09 61


...............................................................................................