Svaret finns närmare än du tror…

Jag vet inte om det beror på hösten, kylan och mörkret eller vad, men under en period har livet i princip stått stilla. Mitt vanliga kreativa jag har legat i dvala och allt har varit ovanligt trist. Men det finns hjälp att få bara man ber om den. Så jag tog mod till mig och skrev såhär på min privata Facebook

Jag fick massor av kommentarer/svar, alltifrån putsa fönster till ta dig en sväng ut i skogen. Men det var särskilt den idé som jag fick av författarkollega Kerstin Nedergård som fick tankarna att börja snurra: Skriv! För säkerhets skull ställde jag följdfrågan: Vad ska jag skriva för story? Varvid Kerstin replikerade: Skriv om…

Det behövdes inte mer. Jag satte genast igång med researchen och storyn började poppa upp i huvudet på mig. Vad boken ska handla om? Det får ni höra då den är klar. Jag lovar att  berätta, men att det blir ännu en barnbok kan jag säga redan nu…

PS! Kom och träffa Kerstin och mig under Bok & Bild på Kulturens Hus i Luleå.

Bildlänk till facebookevenemanget

Läs tidigare inlägg om bokmässan HÄR


Diktsamlingen Svart & Vitt beställs via mig HÄR! Gäller även mina sagoböcker om du vill ha signerade exemplar.

Följ mig gärna på Facebook och Instagram. Beställ min bok Bessie – ett sjöodjur har landat här och min första bok I Rävens Spår – en äventyrssaga här.

Följ och gilla:
error

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *