Vilket makalöst gensvar – och nu är bildvalet gjort!

Inför tryckning och utgivning av min nyskrivna barnbok som handlar om ett sjöodjur som kan flyga i överljudsfart, lade jag ut tre olika förslag på utseende här på bloggen och på sociala medier. Och det är inte klokt vad många svar jag fått. Jag är helt överväldigad – stort tack till er som engagerat er!

Som tack för hjälpen kommer jag att lotta ut 5 stycken böcker då de kommer pinfärska från tryckeriet! Om du vill vara med i utlottningen skickar du ett mail till mig med namn och adress angivna senast 14 oktober!

Fördelningen mellan de olika alternativen blev:
  • Nr 1 =  7%
  • Nr 2 =  5%
  • Nr 3 =  88%

Totalt inkomna svar 354 st.

Så vinnande förslaget blev denna bild!

Faktiskt den bild jag själv gillade bäst, men det är ju lätt att bli hemmablind och därför är det jättebra att även fråga vad andra tycker. Jag tror också att barnen kommer att gilla den.
Återigen tack!

Följ och gilla:
error

One thought on “Vilket makalöst gensvar – och nu är bildvalet gjort!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *