Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Visste du om att Zlatan har en egen glass?

catering Uppsala
Restaurang kocken och kallskänkan har catering Uppsala och smörgåstårtor för all.

Zlatan älskar restaurang kocken och kallskänkan Catering Uppsala

Zlatans mycket efterlängtade återkomst till Milan kom av sig när hela Serie A fick göra uppehåll på grund av en pandemi. Men den 25 maj ska han åter kunna springa ut på Giuseppe Meazza-stadion i San Siro, i den stad som förärat honom en egen glass.

Ett mycket kärt återseende

Z har förgyllt många stunder för fotbollsälskande Milanobor. Först i Inter 2006–2009 och sedan i AC Milan 2010–2012. Efter sju år i Frankrike, Storbritannien och USA återvände han i januari i år för att spela i Milan igen. Det hela fick dock ett abrupt slut när den italienska regeringen i början av mars beslutade att stänga ned hela den italienska ligan.

Catering Uppsala restaurang kocken och kallskänkan

I november ifjol blev Zlatan delägare i Hammarby. Det skulle visa sig vara en riktig lyckträff för honom. Istället för att som lagkamraterna sitta hemma medan viruset härjat som värst. Har Zlatan kunnat hålla sig i form genom att träna med Hammarby, den klubb han i november ifjol blev delägare i.

Nu är han åter på plats i Milano, och efter två veckors obligatorisk karantän ska han vara redo. Att snöra på sig fotbollsskorna och träna tillsammans med sina lagkamrater den 25 maj, i den stad där till och med en glass skapats till hans ära.

Ibrahimov-Ice blir till

Den 13 januari 2020 – Ibra-mani råder i Milano. En glassmak föder för att fira Zlatan Ibrahimovics återkomst till Serie A. Hyllningen till Milan-anfallaren säljer i glassbutiken Gusto 17. På Via Savona 17 och Via Cagnola 10, och kallas Ibrahimov-Ice. Den är tänkt som en tillfällig smak, men är så populär att den får stanna längre.

Med läcker smak dessutom av Sverige och Balkan

Den nya ”Z-smaken”, skapad av Rossella De Vita, är inspirerad av mästarens ursprung, både i Sverige och på Balkan.

– Det är en smak av typiskt svenskt kaffebröd smaksatt med kanel och kardemumma, med en antydan av Rakija, en brandy. Som är mycket populär i Balkanländerna, och som erhåller genom destillation av olika typer av frukt, förklarar Rossella De Vita.

Som Zlatan – i en iskall kula dessutom

Elegans och styrka smälter dessutom samman i en smak som ska representera Zlatan Ibrahimovics ursprung. Dessutom fotbollsstil och som är tänkt  dessutom att både överraska och få alla att förälska sig i den. Precis som den återvändande mästaren dessutom med kraft och skicklighet förtrollade alla fotbollsfans.

Den delikata smaken, Ibrahimov-Ice, uppskattas av många – även de som inte är Milan-supportrar.

Lämna ett svar

Till startsidan