Okategoriserade

Hur jag boostar mig själv!

Jag älskar att resa då jag både är skådespelare och modell. Jag har en liten dotter på snart 3 år gammal och henne tar jag med mig överallt. Sist innan Pandemin åkte vi till Athen Grekland. Mitt emot hotellet vi övernattade på fanns en hel butik med bara CBD produkter. Så jag var inne och testade nästan allt som fanns.

Hos Greenboostworld.se finns också utbud av CBD produkter som bl. a CBD olja, CBD spray och CBD skincare. Man kan även ta några droppar CBD olja i sin bodylotion vilket jag brukar göra. Huden får då verkligen ett boost. Eller så köper du redan färdiga CBD skincare från Greenboostworld.se. Värt att nämna att alla deras produkter är THC fria, vilket är ett krav när det kommer till svenska myndigheter.

Jag har CBD sverige olja hemma och kan ej vara utan min olja. Har jag lite huvudvärk så tar jag några droppar och vips är huvudvärken borta. Jag brukar även smärta in min nacke med olja då oljan tränger in i porerna och gör sitt jobb galant.

CBD olja har olika priser beroende på hur mycket procent av innehåll som innehåller just CBD olja. När jag ska köpa något då satsar jag alltid på den med högst procent. Det bli billigare i längden för man planerar att leva länge och inte bara några månader. Folk förstår inte att även en sparad krona är en tjänad krona. Folk lever som om de bara ska leva detta år ut och sedan inte existera mer. Jag sparar pengar genom att satsa på större eller mer procent. Tex köper jag ett schampo så brukar jag köpa den största som är billigast jämförpris per liter. Detta gör jag med alla produkter då jag vet att jag alltid kommer att tvätta håret så länge jag lever. Samma sak med CBD oljan så vet jag att det är något jag kommer att använda så länge jag lever.

10 ml glasflaska med pipett innehållande 20 viktprocent kemiskt ren cannabidiol (mer känt som CBD).’

Ovan flaska kommer jag använda i min hudvård också. Samt om jag har en finne så ordnar oljan finnen ganska direkt. Det är bra till många områden så det är bara fantasin som kan sätta gränserna. Om den tåls att  använda oralt så kan du även smörja in dig med den.

I Sverige är CBD olja laglig under vissa specifika förhållanden. CBD (cannabidiol) är en av de många cannabinoider som finns i cannabisväxten och den har inga psykoaktiva effekter som THC (tetrahydrocannabinol). Här är några viktiga punkter att känna till om lagligheten av CBD olja i Sverige:

  1. Tillverkning och distribution: Det är lagligt att tillverka och distribuera CBD olja i Sverige om den innehåller mycket låga nivåer av THC (mindre än 0,2%). Oljan måste också uppfylla vissa kvalitets- och säkerhetskrav.
  2. Medicinskt bruk: CBD olja kan användas för medicinska ändamål under vissa förhållanden och måste då förskrivas av en läkare. Läkemedelsverket godkänner och övervakar medicinsk cannabis i Sverige och det finns några få godkända läkemedel som innehåller CBD.
  3. Tullregler: Om du importerar CBD olja till Sverige måste du vara medveten om tullregler och begränsningar för innehav av cannabisbaserade produkter. Det är viktigt att följa dessa regler för att undvika juridiska konsekvenser.
  4. Rekreationellt bruk: Användning av CBD olja för rekreationellt bruk är inte tillåtet i Sverige. Cannabisprodukter som innehåller THC är klassificerade som narkotika och är olagliga att använda eller inneha för personligt bruk.

Sammanfattningsvis är CBD olja laglig i Sverige för medicinskt bruk och för personer som uppfyller de nödvändiga kraven. Det är dock viktigt att vara medveten om de specifika lagarna och reglerna som gäller för CBD olja för att undvika eventuella juridiska problem.