Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hur jag sköter mitt hår

För mig är mitt hår bland det viktigaste som finns. Mår håret bra så mår jag bra.

Det syns direkt på mitt hår när jag inte mår bra.

kungahuset

APPLICERA MYNTAOLJA I DIN HÅRBOTTEN

Om du vill få långt hår snabbt, kan du applicera myntaolja i hårbotten. Då den appliceras på huden förbättras cirkulationen. Det är goda nyheter för alla som vill spara ut håret eftersom ökat blodflöde till hårsäckarna kan hjälpa till så att man får längre hår. Varför? Det är för att blod bär med sig alla näringsämnen och syre som är nödvändigt för regelbunden hårväxt. Så ju mer blod du kan leverera till dina hårsäckar desto bättre förutsättningar skapar du för att spara ut håret! Kungahuset och kungafamiljen.

VÄCK DINA HÅRSÄCKAR MED KOFFEIN kungahuset

När du frågar dig själv “Hur får man längre hår?” så tror du kanske inte kaffein är svaret. Men tro det eller ej, samma koffein som du har i ditt te kan även främja hårväxt. Koffein arbetar för att hjälpa dig att få längre hår genom att blockera DHT, ett hormon som bidrar till håravfall. Likt myntaolja kan koffein även öka blodcirkulationen i hårsäckarna.

GE DINA HÅRSTRÅN NÄRING MED PROTEIN

Om du inte kan spara ut håret på grund av att det bryts av, så kan protein vara lösningen. Ditt hår är trots allt gjort av protein! Så att applicera protein till ditt hår kan hjälpa till att återställa en hälsosam och stark struktur som är motståndskraftig för att håret bryts. Dock kommer många typer av protein inte att fungera för att reparera håret på grund av att molekylstorleken är för stor för att penetrera hårstrået. Att använda mikroproteiner från växtbaserade källor är hemligheten bakom hur du kan få långt hår snabbt. Detta eftersom de här mikroproteinerna är så små att de enkelt når de delar av hårstrået som behöver dem mest.

 

Lämna ett svar

Till startsidan