Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

E-handel där jag bla ska sälja kaffe

Sponsrat inlägg i samarbete med Blancolana.se

Jag jobbar som skådespelare och modell men kan inte under dessa corona tider jobba lika mycket. Vi har fått för mycket restriktioner så att detta jobb har blivit ohållbart. Har därför startat e-handel som håller på att byggas. På min e-handel ska jag bl.a sälja kaffe och te.

Priset på e-handel verkar bli dyrare än vad jag hade räknat med så här kommer ett långt inlägg från mig om detta. När jag fick hem en offert så började jag leta upp lite blancolån genom att gå in på Båtlån dels om du vill köpa en båt och behöver lån eller om du som jag kanske behöver lån för att bygga en e-handel dessa corona tider. Jag behöver både en båt och en e-handel nu när sommaren kommer. Då min plan är att resa runt med båten och jobba med min e-handel.

Är man som mig modell lägger man upp egna bilder på sin e-handel för att locka kunderna.

Ett av de första stegen när du ska starta e-handel är att välja e-handelsplattform.

Den här typen av frågor är bra att tänka på när du väljer e-handelsplattform:

 • Finns alla funktioner som jag behöver?
 • Får jag hjälp att skapa en köptunnel?
  Flera e-handelsplattformar hjälper dig att skapa, driva och analysera dina marknadsföringskampanjer. Även här kan ett lån behövas och hos blancolana.se kan du jämföra alla olika sorters lån. Hos Blancolåna behöver jag inte leta upp alla blancolån på egen hand och försöka jämföra räntor och villkor, de gör det åt mig så att jag kan både spara tid och pengar. Jag kommer låna pengar när jag ska marknadsföra min e-handel. För jag kommer snabbt kunna betala tillbaka det när jag har sålt massor av varor.
 • Fungerar plattformen med mina andra system?
  Finns så kallade API:er för detta? Jag har googlat på API för att förstå vad det innebär. Jag kommer ställa denna fråga till min tekniker i stället.

Tänk på att det är billigare att ha en e-handel än en butik på stan.

Den genomsnittliga tiden för en online-shoppare är under fyra minuter. Därför måste din e-handel vara lätt att navigera och snabbt ta besökaren genom köptunneln. Ett köp bör inte ta mer än 4-6 klick. Tar det längre tid kommer dina kunder inte köpa produkter och då kan det vara svårt att betala tillbaka din Blancolån.

 • Dela in dina produkter i tydliga och logiska kategorier.
  Använd kategorinamn som är lätta att förstå. Du kan välja några viktiga huvudkategorier (ex kaffe, te och godis) som sedan får underkategorier som tex om vi nu säger kaffet så blir det espresso, brygg och hela bönor.
 • Använd bilder av hög kvalitet.
  Använd egna bilder och gör små filmer om möjligt.
 • Var noga med beskrivningarna.
  Jag brukar dra en liten historia kring mina produkter samt tipsa om andra saker du kan köpa till som redan finns hos mig. Tex säljer du sirap så återberätta sagan och pannkakan eftersom sirap passar ihop med pannkakor.
 • Gör det enkelt att slutföra köpet.
 •  Gör steget från kassan till slutfört köp extremt enkelt med smarta funktioner för betalningar och hämtning av personuppgifter. Erbjud olika alternativ för frakt. Jag själv tappar lätt tålamodet om det är svårt att slutföra vid kassan.

Kundomdömen leder till fler köp

I England har man gjort en undersökning som visade att 7 av 10 konsumenter handlar mer om det finns kundomdömen. Detta visste tex inte jag men nu vet jag mer.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan