Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Här gäller det att vara hälsosam

Sponsrat inlägg i samarbete i matkassetopplistan.se

Hur gör man för att vara så hälsosam som möjligt?

6 hälsosamma fördelar med att gå upp en timme tidigare på morgonen.

Jag älskar allt med pasta men det är inte det mest hälsosammaste som finns därför rekommenderar jag matkassetopplistan för er som vill leva hälsosammare. Här ser ni mig äta pasta som är min favoritmat.

1. Gå upp tidigare för ju tidigare du går upp desto mer förbrukar du av det du äter. 

Du hinner desto mer om du går tidigare för då kan du tvätta kläder, äta en god frukost när du vill och hur länge du vill.

2. Ta vara på “gyllene timmen”

Du kan då äta hur mycket du vill eftersom man inte gå upp lika lätt upp i vikt om man äter frukosten tidigare.

3. Sätt tonen för dagen

Att börja morgonen med stressen i halsgropen bäddar inte för en bra eller hälsosam dag.

4. Du kommer att äta hälsosammare

När du har mer tid att göra dig i ordning på morgonen är det dessutom troligare att du hinner göra ett bra frukostval, istället för att snabbt köpa med dig en latte och en vit frukostfralla på vägen till tunnelbanan.

5. Träningen blir av

Klockan ringer, du kliver upp (ja, precis – direkt!), drar på dig träningskläderna och ger dig iväg för en tidig morgonrunda. Inga viktiga måsten hinner komma emellan, du är utvilad (även om det inte känns så just när du vaknar) och du kommer att ha massor av bra energi resten av dagen. Att ställa klockan en timme tidigare för att träna är väl investerad tid.

6. Du blir gladare och mer inspirerad!

Du kanske testat Hello Fresh för första gången och vill dela med dig av dina upplevelser. Hello Fresh har gratis frakt vilket är ett stor plus. För det finns inget värre än när frakt tillkommer för då känns allt så mycket dyrare. Man tror alltid att allt är så billigt tills man kommer till frakten som inte är så kul. Jag gör nästan vad som helst för att slippa frakten.

Just nu får du dessutom hela 30% rabatt på dina första två matkassar + 20% rabatt på den 3:e och 4:e matkassen med koden TOPPLISTAN925 när du använder länken nedan.

Slå dig ner vid frukostbordet tillsammans med några sidor i en peppande bok, ett inspirerande magasin eller kolla på några roliga klipp på YouTube. Jag själv brukar alltid kolla på film varje gång jag går upp tidigt för att äta en god frukost.

Lämna ett svar

Till startsidan