Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Min tid som student var riktig härlig

Sponsrat inlägg i samarbete med hemförsäkringstudent.nu

Jag hade en katt inneboende som student.

Nedan ser ni mig och min katt som jag har i dag. Det är inte samma katt som jag hade när jag var student. Den katten har gått bort för länge sedan. Det var säkert 15 år sedan jag var student.

Som student hade jag bara en katt inneboende och ville inte bo ihop med massa andra. Jag gjorde andra grejer för att spara så mycket pengar som möjligt.

Mitt spartips till dig som är student i dag

Många storhandlar precis när de fått lön och då är risken att en massa onödigt slinker ner i matkassen. Mitt bästa tips är att göra en veckomatsedel med inköpslista där du kan planera dina inköp så att alla råvarorna används och sedan hålla dig till listan. Köp inget mer än du har på din lista för då riskerar du att handla hårt och länge. Det är onödigt för då slänger man också mycket när man inte hinner använda allt på en gång.

Tänk också på att försäkra dina saker som student även om du sparar. Hemförsäkringstudent.nu är en sida jag verkligen rekommenderar för dig som är student i dag. Förutom mina spartips till er studenter så rekommenderar jag även er att försäkra era saker. Tänk om ni tappar bort något eller ännu värre att någon kanske får för sig att stjäla från er.

ICA Försäkring

Jag älskar ICA på alla sätt och bor i närheten av en ICA butik. För mig känns det då tryggast att ha en ICA försäkring. Redan som barn har både jag och mina föräldrar känt till ICA så då blev det ett naturligt val att försäkra oss genom ICA försäkring. Finns flera olika du kan välja bland så välja den du känner dig mest trygg med.

Kött är dyrt och onödigt

Ett billigt och miljövänligt tips är att äta mindre kött och att dryga ut recepten med morötter, linser, bönor och kikärtor. Välj helst råvaror efter säsong t.ex billiga rotfrukter på vintern istället för tomater. Håll utkik efter kött på extrapris och frys in i mindre förpackningar. Skippa plastpåsarna, då blir både miljön och plånboken gladare. Plastpåsar i dag kostar också mycket mer än de gjorde förut som tur är. För när påsar var billiga brukade folk slösa på dem. Jag tycker det är bra att det har blivit dyrare för folk ska verkligen skärpa sig.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan