Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hur jag inreder min våning

Sponsrat inlägg i samarbete med k3golv.se

Jag brukar alltid inreda mitt hem med färger jag älskar och även klär mig i de färger.

För min favoritfärg är gult och jag brukar även inreda mitt hem gult. Jag har också andra färger men just gult och påskperioden är min favoritperiod.

Varför älskar jag allt med påsk?

Påsken visar att vi närmare oss sommaren då påsken kommer på våren. Påsken påminner oss om barndom, häxor och godis. Jag har en dotter och min andra barn är på väg så för oss blir påsken viktigaste höjdpunkten på året.

Nedan ett av mina modelljobb när jag fick bära min älsklingsfärg rosa. Så nöjd med detta foto!

Vad har gult för betydelse?

Gult är lyckan och energins färg och förknippas ofta med optimism, hopp, vänlighet och glädje. Färgen ger oss energi och gör oss dessutom mer kreativa. Särskilt bra gör den sig i sovrum för vi behöver denna färg när vi vaknar till. Samt även badrum för när man tvättar sig tvättar man bort dålig energi och därför är den gula färgen ren och härlig energi.

– Gult sägs frisätta signalsubstansen serotonin som bidrar till välbefinnande. Så gult är den mest upplyftande färgen även på ett vetenskapligt plan.

Samt så älskar jag rosa

Rosa är lekfullt, kärleksfullt och symboliserar ungdom på gränsen till det barnsliga. Påsken har ju två färger rosa och gult. Den förknippas ofta med romantik, tröst, omsorg och känslighet och är perfekt att inreda med om du vill få in lugn och värme i ett rum. Rosa passar bra till barnrum så att barnen känner kärlek.

– Rosa passar bäst i vardagsrum, kök och sovrum. Vardagsrummet befinner man sig mest på så man behöver kärlek dygnets alla timmar. Köket passar också i rosa så att man kan laga kärleksfull mat till sina barn. Badrummet är åter i fokus för att man ska känna kärlek till sig själv när man tvättar sig.

Golv som är gult är coolt

Jag vill även ha golven i gula och rosa färger och struntar i om folk anser att ett golv inte kan ha dessa färger. Folk väljer alltid grå till golv eller det vanliga parkettgolv. Oavsett vad man gillar så kan man anlita duktiga personer från K3golv.se. Där kan de verkligen ge dig exakt den färg du vill ha för du kan välja vilken golv du vill. Jag vill ha barnens rum i rosa golv och köket i gult golv. Jag vill dessutom ha en klänning som både är rosa och gul för jag anser att dessa två färger passar perfekt ihop. Mitt hem ska se ut som ett sagoland därav bjuder jag på sådana bilder i detta inägg.

K3golv.se Finns både i Stockholmsområdet och även i Uppsala. Själv befinner jag mig i Stockholm vilket passar mig perfekt för jag är sorten som gärna vill träffas och gå igenom hur jag vill ha det. Jag vill alltid förklara ordentligt så att inga missförstånd sker. Jag gillar tex inte grönt och vill verkligen varken ha väggar eller golv som är gröna.

Lämna ett svar

Till startsidan