Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag samlar på skor

Jag har en walk in closet enbart för mina skor då jag köper ca 2 skor i månaden.

Jag jobbar också extra som modell och får behålla alla skor jag någonsin har plåtats med. Jag får också som bloggare skor hem för att marknadsföra och har skrivit avtal med ett speciellt företag ni kommer se mer om här i bloggen.

Nu ska jag laga spagetti köttfärsås till min dotter

Köttfärssås är en svensk maträtt bestående av en sås med köttfärs som bas, och finns i många varianter. Köttfärssås med inspiration från Italien brukar även kallas bolognese, efter den norditalienska staden Bologna.

 • 2 morötter
 • 2 gula lökar
 • 4 stjälkar blekselleri
 • 150 g pancetta
 • 1 dl olivolja
 • 2 vitlöksklyftor
 • 1 krm torkad timjan
 • 3 lagerblad
 • 500 g fläskfärs, finmald
 • 500 g högrevsfärs, grovmald
 • 150 g tomatpuré
 • 1 dl torrt vitt vin
 • 500 ml kalvfond (utspädd om du använder koncentrerat)
 • 1 dl mjölk
 • Salt
 • Nymald svartpeppar
 • Pasta (välj din favorit, några gillar penne, andra vill ha lång pasta, jag gillar spaghetti)
 • Parmesan
 • Ibland lyxar jag till det med några vitlöksbröd gjorda på vanlig fulbaguette.

Lämna ett svar

Till startsidan