Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Alltid bra med en buffert i bolaget

Sponsrat inlägg i samarbete med Capcito.com

Jag har aldrig förstått människor som lever för dagen. Dvs allt de får in i inkomst försvinner direkt.

sälja fakturor
Jag ska sälja mina fakturor så att min restaurang går runt.

Jag har fått lära mig av mina föräldrar att man alltid ska ha en buffert. Man ska alltid spara pengar för man vet aldrig vad som kan hända i framtiden. Tex vem kunde förutse Corona och hur detta skulle drabba allt hotell, caféer och restauranger? Ingen kunde ana att alla gym och biografer skulle stängas. Ingen kunde ana att alla flyg skulle avbokas.

Oseriösa Event bolag

Det blev kaos hos flera företag och speciellt alla event bolag som inte få ha sina event och bjuda in gäster. Jag som är modell sedan flera år brukade alltid bli inbjuden till massa event. Jag vet en fest fixare i Stockholm som alltid bjöd in alla kända till sitt event. De som brukade gå på hans event var faktiskt folk som inte hade bättre för sig. De dök upp för att det fanns gratis dryck, mat och goodiebags. Detta visste han men struntade i det bara han kunde ta betalt av företag som anlitade honom. Hans gästlista innehöll bl.a bloggare och B kändisar.

Jag själv kan tycka att denna typ av eventbolaget bara lurar företag på pengar. Nu under Corona så kan inte ens dessa bolag lura folk på pengar. Ibland tror jag att Corona är här för att stoppa flödet av sådana människors sätt att tjäna pengar. Nu får folk en chans att tjäna pengar genom den energi de lägger ned och inte den lurendrejeri de lägger ned. Som företagare så måste man i alla lägen ha en buffert och då tror jag också att Capcito.com kan vara en bra lösning på detta.

Att sälja sina fakturor

Tänk dig om du har fakturor som du inte får in genom ditt företag då kan du alltid sälja fakturor till Capcito.com som i sin tur hjälper dig med detta. Du slipper skicka påminnelse till dina kunder och bli helt fri från dessa saker som bara tar onödig tid.  I Corona tider har folk fått svårt att få in sina pengar när de har skickat in fakturor. Det har blivit stopp i den ekonomiska eko systemet eller vad man ska kalla det för. När det finns hinder på ett ställer så blir det stopp i hela eko systemet precis som i djuren och naturens värld.

 

Lämna ett svar

Till startsidan