Hemligheten bakom mina vita tänder

Sponsrat inlägg i samarbete med bästtandblekning.se

Det finns nog ingen hemlighet bakom vita tänder förutom tandblekning hemma, vad annars?

Jag minns en gång när jag fick hem ett kit för att bleka mina egna tänder hemma. Jag hade lagt dem på bordet för att använda dem vid ett senare tillfälle. Det ringde på dörren och in kom en av mina vänninor som skulle äta frukost med mig.

Helt plötsligt började hon ställa mig frågor om tandblekning medans jag höll på att laga frukost till oss båda. Då upptäckte jag att hon redan hade börjat ta ut tandbleningsprodukterna för att använda dem på sig själv. Visst blev jag lite till då jag anser att man först ber om lov innan man öppnar andras saker för att prova.

Mina tänder som ni kan se hur de såg ut när jag var barn hittar ni nedan:

Hur mina tänder ser ut just nu då jag även har snyggat upp så att alla är lika stora samt att jag alltid bleker dem med jämna mellanrum då jag älskar kaffe. Jag är modell och måste ha den vackraste leendet och tänderna. Då man vill se glad ut på bilderna så är detta den viktigaste delen i min skönhetsprocess. Jag brukar både bleka tänderna hos kunniga tandsköterskor samt att jag oftast gör det hemma också.

Jag har alltid tandblekning hemma

Jag förlitar inte på att alla sköterskor ska ha tid med mig och mina tänder. Därför har jag alltid hemma flera set av tandblekning för hemmabruk. Tänk om man plötsligt måste ut på ett modelljobb och har fläckar på sina tänder. Vad händer då? Då måste man genast ta itu med detta problem själv. Visst kan jag boka en tid för tandblekning, men tänk om tid ej finns och tänk om jag ej hinner ta mig dit? Då känns det tryggt att alltid ha flera set hemma för akuta behov.

Alla behöver vita tänder

Det är inte bara kvinnor som är modeller som behöver vita tänder. Alla människor som jobbar med andra människor behöver vita tänder. Jag är också en influenser så detta innebär att även alla influenser behöver bleka sina tänder. Man har sett massor av reklam på flygvärdinnor som bleker tänderna. Vilket innebär att alla som jobbar med folk och är i denna bransch på ett eller annat sätt behöver tänka på sina tänder.

 

Lämna ett svar

Till startsidan