Därför ska du ha en egen båt

Sponsrat inlägg i samarbete med Båtutbildning.se

Jag ska berätta för dig varför du skulle behöva en egen båt om du tex jobbar mycket och reser mycket.

Tänk dig själv om du reser mycket och bor tex i Malmö och behöver resa med jämna mellanrum mellan Malmö och Köpenhamn. Då ska man inte behöva ta en vanlig båt där massa andra människor också reser i. Du ska då ha en egen båt som du ser med och där du även kan ha dina möten.

Hur skulle en sådan konferenslokal se ut i en båt?

Jag saknar just nu en egen båt för att kunna resa med och för att även ha mina egna möten på. För på en båt så finns det dusch, toa och kök. Det finns även sovplats och massa andra saker som man kan behöva. Du kan ha en hel konferenslokal i båten och då kan du resa var du vill med den och ta emot dina gäster i respektive stad. Medans du tar dig till olika städer med båten så har du gott om tid att sova, vila och göra i ordning ditt arbete.

Själv jobbar jag mycket hemifrån numera och har lagt modelljobbet på sidan om ett tag och är hemma med mina små barn. Nedan bild är tagen på ett modelluppdrag på en båt. Längtar till den tiden igen och då ska jag verkligen äga en egen båt och ha en båtutbildning också på köpet.

Du behöver också en båtutbildning om du ska ha en egen båt

För att också kunna ha din ege båt så är det också bra med en båtutbildning och det har man hos Båtutbildning AB. De har utbildningar i Stockholm och Göteborg samt även distansutbildning. Jag själv är sämst på distansutbildningar utan vill vara på plats för att förstå allt. Jag behöver längre tid på mig för att få in all information än medelpersonen. Alla är olika och alla har sitt sätt att lära in och förstå information. Mitt sätt fungerar bäst för mig dvs fysiska möten och utbildningar. Hos Båtutbildning AB så får du även göra om proven kostnadsfritt om du ej klarar av dem första gången. Så du har stor trygghet hos dem när du väl startar din utbildning hos dem.

Du kan även hyra en båt av dem och mer om detta kan du läsa om på deras hemsida. Nu ska jag grädda några pannkakor så att mina barn får lite mat i sig. Varje morgon bakar vi pannkakor för det är vad mina döttrar älskar. Hade vi haft en egen båt hade vi suttit i vår egen båt nu och gräddat våra pannkakor.

Lämna ett svar

Till startsidan