Jag är verkligen rädd om min bil

Sponsrad inlägg i samarbete med trafikförsakring.se

Mina föräldrar har väldigt bra ekonomi och de har verkligen skämt bort mig som sitt enda barn.

Jag har tex fått gå 2 terminer på en internatskola i England. Jag har fått extra läxhjälp med en privat lärare hemma hos oss. Mina föräldrar gjorde verkligen allt för att jag skulle få en sådan bra grund som möjligt. Nedan en riktig gammal bild på mig när jag lånade kompisens bil som är långt i från min egen bil.

När jag tog studenten hämtade de mig i skolan med en bil i gåva. De körde bilen till skolan och jag bara skrek rakt ut av glädje. De första de sa till mig när de levererade bilen till mig som gåva var att jag skulle ha en bra bilförsäkring. Jag har därför kolla noga efter en bra försäkring för min bil. Jag hamnade då på trafikförsäkring.se som har flera olika försäkringar du kan välja bland.

Tex så har de även välkända ICA Försäkring som känns som ett tryggt märke. Man har liksom växt upp med ICA och allt som hör till detta varumärke känns för mig som en trygg barndom. Just därför blir det också självklara valet för mig när jag ska välja en bra bilförsäkring för min egen bil jag fick i gåva av mina fantastiska föräldrar.

Jag är också det enda barnet så för dem var det lätt att överösa mig med gåvor och utbildning. För hade vi tex varit 4 barn så tror jag att det hade varit svårt för dem att köpa en bil till varje barn. Därför önskar jag också att ingen ska heller jämföra sig med de fördelar jag har haft som ensambarn. Jag har ett tomhål inom mig då jag inte har syskon. Jag vet att ingen kan ersätta systrar här i livet. Hellre har jag en lite billigare bil bara jag får en syster här i livet som jag kan lita på. För jag har också lite svårt att tro att en vän ska kunna stå lika nära en som en riktigt syster kan stå. Jag har även kusiner men det är aldrig samma sak och kommer heller aldrig bli samma sak. Det är som att säga att man har en moster så man behöver inte en mamma. Eller att säga att man har syskonbarn så man behöver inga egna barn.

Oavsett vad vi har fått här i livet så ska vi vara tacksamma. Jag är tacksam för min bil och den vårdar jag ömt. Så för mig är det då otroligt viktigt med en bra försäkring gällande min bil. Det kan bli en dyr historia om ni inte har en försäkring. Vad ni än gör hoppa aldrig över en försäkring för man vet inte vad som kan hända. Det kan vara så enkelt att någon granne råkar backa in i er bil och sedan struntar i att underlätta er. Det kan lika gärna ske på en vanlig pakering att någon klantig människa kör in i er bil och sedan lämnar platsen utan en notis till er. Man måste nästan vara på plats för att folk ska erkänna.

Lämna ett svar

Till startsidan