Att nätdejta är den enklaste vägen till kärleken

Sponsrat inlägg i samarbete med nätdejtingtips.se

Många människor har förstått att den enklaste vägen till kärlek är via nätdejting.

Jag ska förklara lite bättre hur jag menar på denna punkt. Det är inte kul att dejta människor från sin arbetsplats. För när inte allt går som man vill så blir arbetet lidande. Folk som man jobbar med kommer att börja ställa massa frågor man inte har lust att svara på. Man tycker heller inte att det är roligt att gå till jobbet mer.

Varför är nätdejting att föredra?

Ingen behöver veta hur många du skriver till. Ingen behöver veta hur många du har dejtat och hur det har gått. Du behöver inte svara på några frågor eller ens berätta att det var en dejt du var på. Du kan alltid skylla på att det är en kollega eller någon du samarbetar med. Tex jag som bloggare kan skylla på att det är samarbete genom bloggen om någon skulle fråga mig i dag vem det var jag träffade. Dejting är något alla borde prova på och denna sida jämför olika dejtingsidor så att du kan testa dig fram i lugn och ro. Ha aldrig bråttom för man ska verkligen känna in i sin egen takt.

Du är aldrig för gammal för att dejta

När jag var yngre så minns jag att en kvinna blev lämnad av sin man. Hon sörjde honom så pass länge att hon aldrig ville dejta någon annan under sitt liv. I dag så önskade hennes barn att hon hade dejtat för de vill inte att deras mamma ska vara ensam. Nu bor mamman delvis med sina vuxna barn för hon vill ej vara ensam. Detta kan också vara biverkan på om man väljer ensamheten. Människan är flockdjur så vi kommer förr eller senare söka oss till sällskap om det nu blir en annan man eller bosätta sig hos våra barn. Denna kvinna kan nu känna av att hon är lite i vägen för sina barn. Ibland hör man kvinna säga att hon borde dejta och är i dag över 70 år gammal. Hon blev lämnad när hon var ca 40 år gammal. Det är inte försent att dejta över 40 år eller över 70 år. Så länge som du andas och lever så ska du alltid satsa på att dejta någon för att inte bli ensam.

Vi är inte till för att leva ensamma vi är till för att leva ihop med någon vi trivs med oavsett ålder.

 

Lämna ett svar

Till startsidan