Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att tänka på om du gör en klassresa

Sponsrat inlägg i samarbete med enklaavtal.se

Vi har alla sett på Askugensagor där en fattig tjej träffar sin drömprins som visar sig vara superrik.

Hon vinner både prinsen och hela kungariket. Man tror alltid att dessa filmer bara finns på film och inte i verklighet.

Jag har en väninna som gifte sig väldigt rik och blev faktiskt ingift i en av finansfamiljerna i Sverige. Jag vill ej namnge henne eftersom hon hade extremt otur när hon väl skiljde sig. Hon gifte sig med någon som var dubbelt så gammal som henne. Den personen dvs mannen från den rika finansfamiljen utnyttjade hennes unga ålder och naivitet och skrev då ett äktenskapsförord som inte gav henne något efter skilsmässan.

Så vad borde hon ha gjort annorlunda?

Hade jag varit i hennes ställe hade jag verkligen ställt högre krav. Den som ska ingå äktenskap med dig ska också dela allt han äger med dig. För man kan inte bara “låna” en persons unga ålder under ett par år och sedan bara dumpa utan en trygghet. En man som inte kan ge sin kvinna trygghet under och efter äktenskapet ska heller inte ha en kvinna i sitt liv. Man är faktiskt en familj när man gifter sig och även om man skiljer sig är man familj. Speciellt om man har barn tillsammans så förblir man familj. Även om man inte har barn tillsammans så blir man aldrig främmande gentemot varandra. Man kan för mycket om varandra för att anses vara helt främlingar vid en skilsmässa.

Vill du ha hjälp?

Du kan nu skriva äktenskapsförord med hjälp av enklareavtal.se där du får tillgång till deras avtal. Detta är din billigaste väg till att verkligen få rätt hjälp så din skilsmässa inte blir en dyr skilsmässa. Gör inte samma misstag som min vän gjorde. Här finns alla möjliga avtal för det handlar inte bara om skilsmässa utan allt kan hända i livet. Man behöver olika typer av avtal i livet beroende på hur livet ser ut. Det finns fler avtalsformer som du där kan ta del av. Tex testamente, bodelningsavtal, samboavtal, gåvobrev och det som jag har tagit upp i detta inlägg nämligen äktenskapsförord.

 

Lämna ett svar

Till startsidan