Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

I dag ska jag ut i naturen med min dotter

Jag och min dotter är ofta ute i naturen och grillar korv med bröd.

Vi har även varit på Junibacken och ska dit igen för vi älskar båda Astrid Lindgren.

Sagan om Junibacken

…börjar med Astrid Lindgren. När hon första gången fick höra talas om projektet så tyckte hon att det var nog klokt och bra, men något “Astrid Lindgren-hus” ville hon rakt inte veta av. En plats där andra barnboksförfattare och illustratörer kunde lyftas fram och inspirera, det gick däremot bra. Och så fick det bli. Staffan Götestam, som presenterat idén för Astrid, var redan inne på samma spår: “Jag ville skapa ett kulturhus för både barn och vuxna. Inte ett gammaldags och dammigt, utan ett nyskapande, innehållsrikt och spännande!”

Lämna ett svar

Till startsidan