Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag är verkligen en trygghetsnarkoman

Sponsrat inlägg i samarbete med villaförsäkring.se

Jag bor i en vanlig lägenhet med mina två döttrar och vi håller på att leta efter något helt nytt. Vi vill nämligen bo i en villa för att få mer utrymme och kunna grilla ute när vi vill. Vi vill kunna skaffa husdjur som är självgående. Dvs en hund som själv går ut när han vill och en katt som själv går ut när hon vill.

Vi vill känna oss fria och inte anpassa oss till våra grannar. Vi vill kunna vara utomhus hur länge som helst utan att störa några grannar. Är ni också som oss och vill bo i villa så kan jag rekommendera villaförsärking en sida som tar upp alla dessa olika delar. För vi behöver verkligen läsa på mer om alla delar för att sätta oss in i detta fullt ut och förstå allt. Har vi frågor kommer vi maila dem så att inga frågetecken kvarstår.

När vi väl flyttar till villan som vi håller på att leta efter så kommer vi nog välja ICA försäkring då jag känner mig mest hemma i detta varumärke.

Fördelarna med ICA försäkring

Husförsäkring som kan ge extra ICA-bonus är för mig viktigt då jag är en flitig kund hos ICA. Vi bor nämligen mycket nära en ICA butik dvs vi bor i lägenheterna ovan i samma hus.

Är du dessutom som jag en stammis på ICA butiken så får man bonus på hela försäkringskostnaden. Samt så vet jag också om att ICA Banken erbjuder bolån? För när vi väl ska flytta till en villa så kommer vi också behöva ett bolån så hela den här försäkringen hos ICA är så rätt för just vår familj. Ni andra kanske bor långt i från ICA butiken eller inte ens behöver lån. Då har ni andra försäkringar ni kan läsa om den sidan som kanske passar er och er livssituation bättre. Jag talar bara om här i min blogg vad som är perfekt för hur jag har det just nu. Jag behöver verkligen ett bolån och har aldrig varit i större behov av bolån än vad jag är just nu.

Lämna ett svar

Till startsidan