Inlägg

Hur många timmar av dig liv lägger du ned på badrummet?

Sponsrat inlägg i samarbete med Palmabygg.se

Vi lägger ned i genomsnitt 30 minuter per dag på vårt badrum. Detta innebär 3.5 timmar i veckan och sedan får ni själva räkna ut hur många timmar det blir per år.

Jag har i varje fall räknat ut att 728 timmar per år spenderar genomsnittsmänniskan i sitt badrum. Därför anser jag också att badrum måste vara i gott skick och renoverat. Vi själva har tex nyligen fått ett nytt badkar. Vi trodde att de skulle ordna den finaste badkaret, men de har hämtat den allra billigaste sorten. Vi borde själva anlitat Palmabygg.se och renovera badrummet från topp till tå. För då kommer man också se en helhet i badrummet.

Om man anlitar olika företag att renovera badrummet så får man ingen röd tråd i det hela. För att skapa röd tråd i det hela så tror jag på allvar att man ska anlita en och samma företag tex som jag nämnde Palmabygg.se för badrumsrenovering.

Varför ska man anlita Palmabygg?

När man kliver in på hemsidan så tycker jag att vissa bilder ser ut som hotell badrum. Det gillar jag starkt. De skickar också en offert till dig innan du bestämmer dig.

Hur jag vill ha mitt badrum

Ett badrum bör vara så pass stort enligt mig att man ska ha plats med kylskåp, tv mm. För tänk om man bara vill slappna av i badkaret då har man tillgång till dryck från kylskåpet och kan titta på någon serie medans.

Jag vill även att man ska kunna gå direkt ut till en trädgård från badrummet och att det ska vara höga staket så att ingen kan se in så klart. Man ska medans man badar kunna höra folk utanför gå förbi. Samt varma dagar så badar jag heller ute än att bada inne. Det innebär inte att jag ska bada i sjön eller i en pool utan mitt badkar ska vara i en trädgård som sedan inte ska ha insyn från folk som går förbi. Jag själv ska givetvis kunna höra folk som går förbi och känna verkligen att jag är utomhus. Detta kallar jag verkligen för mitt dröm bad. Samt den del som är inomhus ska självklart vara nyrenoverat.

Vad har ni för drömmar när det gäller badrumsrenovering? Vill ni också som jag känna oss utomhus och på något sätt känna att man kommer närmare naturen?