Okategoriserade

En bok om mode!

Ge ut en bok om mode

Hur blir denna sommar i jämfört mot förr året tror ni ? Tror ni att vi kommer att få träffa alla nära och kära som vi vill ? Om jag ska vara ärlig så vet jag inte. Vi är många som har tagit våra sprutor – antingen den första eller bägge två. Men vi ska nog vara försiktiga ändå tills vi vet hur allt blir.

Modeboken

Nåt som jag tycker om är att klä upp mig snyggt. Det behöver inte var just till en fest eller nån speciell tillställning. Men vi mår alla bra av att få göra iordning oss och sätta på oss någonting som känns snyggt.

Det ska bli spännande och se hur det blir i sommar tycker jag. Förra sommaren såg jag många som gick omkring i mysbyxor och tofflor. Visst, det gjorde jag också, men jag  blev gladare och log mer när jag klädde på mig lite mer festligare kläder.

Så ta dig lite mer tid och gör dig iordning även om du bara ska åka och handla lite mjölk. En extra blick från någon som tycker att du ser fräsch och glad ut gör att du också känner dig glad.

Du behöver inte klä på dig västa festkläderna utan bara du byter ut dina mysbyxor mot någonting annat kommer göra att du mår bättre.