Inlägg

Jag älskar ljusa färger i mitt hem

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Måleri

Jag funderar på att måla om hemma

Vi är nog många som har varit hemma länge. Och vi pysslar mer i våra hem än vad vin gjort tidigare. Det har i alla fall jag gjort. Och nu skulle jag vilja ha lite mer ljusa färger i mitt hem.

Jag är trött på mina tapeter och vill istället måla mina väggar. Men då är det så mycket förarbete som ska göras.  Så varför inte anlita proffs istället som kan detta och gör jobbet både bättre och snabbare ?!

ljusa färger

Ljusa färger

Att få mina ljusa färger på väggarna innebär att jag måse spackla väggarna eller kanske sätta upp en renoveringstapet som jag tidigare har gjort. Men det tyckte jag var så bökigt så jag kommer att kontakta K3 Måleri. Dom jobbar i Stockholm med omnejd och i Uppsala.

K3 Måleri

Om man ändå ska måla om något rum kan man kanske lika bra titta om det är något annat man behöver hjälp med. K3 Måleri hjälper till med både invändig och utvändig målning. Men också om du vill tapetsera istället någonstans istället för att måla. Och ska du tapetsera behöver du inte göra något förarbete. Du får hjälp med både borttag av den gamlas slipning och sen få upp dom nya.

Eller varför inte passa på att fräscha till dina skåpsluckor. Jag tror faktiskt att allt målbart i ditt hem som behöver fräschas till kan du få hjälp med.

Även om jag vet att jag vill ha ljusa färger i mitt hem tror jag att jag behöver lite hjälp med just vilken ljus färg som skulle bli fin. Det finns så många olika nyanser och vilka är bäst på detta om inte K3 Måleri.

Det är enkelt att skriva i sina uppgifter och sedan få kontakt. Alla priser är fasta så att du lätt kan se hur mycket det kommer att kosta. Och har du ROT-avdrag dras det av på fakturan.