Okategoriserade

Ge ut en bok om yoga!

Yoga har börjat bli populärt och du kan göra det hemma

Är du dessutom duktig på yoga så kan du skriva ihop en bok om det. Börja med att gå en kurs i yoga för då kan du stegvis skriva ihop din bok i ämnet. Du ska då föra dagbok och ta bilder samt skriva ned exakt vad du har gjort från gång till gång. Sedan blir detta en färdig bok du kan ge ut hos olika förlag som ger ut böcker om hälsa, alternativa behandlingar och andliga böcker.

Eftersom vi inte har kunnat träna på anläggningar bland andra är vi kanske många som inte har rört sig på länge. Många kanske har varit ute och tagit längre promenader än vi normalt brukar göra. Allt för att röra på sig lite mer.

Nått som börjat komma tillbaka och börjat bli populärt är yoga. Och det behöver man faktiskt inte göra i stora samlingar.

yoga

Hemmaträning

Att göra yoga tror många bara är konstiga ställningar som innebär att man måste vara vig. Men så är inte fallet. Du kan göra övningar när du vill och var du vill och du blir både avkopplad och vill du tänja gränserna så blir du både vigare och smidigare.

Det är du som bestämmer själv vad du vill uppnå.

Och vet du inte hur du gör finns det en hel del sidor på internet som både erbjuder gratis övningspass själv eller i grupp. Det finns också olika sorters yoga att hitta.

Vad behöver man för att yoga

Det krävs inte så mycket för att få lite avkoppling och en stund för dig själv. Hitta en bra plats i ett rum där du kan stretcha ordentligt utan att sparka ner något.

En bra matta som gör att du inte glider på golvet är bra. Det finns yogamattor i alla klasser att köpa. Dom ligger stilla på golvet och är sköna att sitta på.

Se till att du har sköna kläder så att du kan röra dig obehindrat. Antingen ett par löst sittande byxor eller några sköna tights.

Om du vill ha en riktigt mysig stund under din yoga finns det yogamusik som ger en skön känsla. Några doftljus och ett mysigt ljus i rummet.

Så prova detta och se om det är något för dig.