Okategoriserade

Salladsboken

Är du en fena på sallader?

Då ska du verkligen fota dina sallader och skriva en bok i ämnet. Tänk på att dina bilder bör var högupplösta och att du verkligen ska dekorera salladen fint så att bilder blir perfekta. Sallad är något vi alla äter så därför är det också enkelt att sälja dessa böcker till olika restauranger som en kundexemplar. Du kan också sälja denna bok till livsmedelsbutiker så att det blir mer försäljning av grönsaker.

Nu när det börjar bli varmt väder ute så är det gott med sallad. Både till lunch eller middag. Eller kanske bara en liten sallad till en grillad kyckling.

Det finns så mycket man kan göra med en sallad och nu när det finns så fina grönsaker ute i butikerna så kan man blanda hur mycket som helst.

gott med sallad

Sallad

Alla har vi olika smaker och och tycken och då brukar jag skära upp en massa grönsaker och lägga i skålar. Då kan alla blanda och ta det dom tycker om.

Och vill du ha den matigare kan du koka någon sorts pasta eller ris. Och kanske nått protein i form av grillad kyckling eller kött.

Nått som jag tycker om att toppa min sallad med är groddar. Dom är saftiga och lite crynchiga. Eller varför inte dom där fina gröna sallads ärtorna som finns att köpa.

Prova dig fram med olika grönsaker i olika färger så ser det extra kul ut.