Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ett lätt sätt att öva teori

Att plugga teori

Helt ärligt, hur många tycker att det är kul att sitta med en bok i handen och plugga ?! Boken kanske är tung att hålla  i och bladen fladdrar i vinden och du tappar din koncentration. Då måste du börja om från början. Om du ska ta körkort kanske du pluggar teori och då kräver det din uppmärksamhet.

Och att ta med sig den där boken ner på stranden nu när det är varmt och skönt kanske du både glömmer eller helt enkelt inte orkar.

Men det finns faktiskt ett mycket enklare sätt !

teori

Teorifrågor

För idag har nästan alla sina mobiler med sig vart dom går. Även om du hamnar på stranden, i trädgården eller är ute och handlar. Så ta fram din mobil och ladda ner Teoricentralens app på din telefon där du också blir medlem gratis.

Då kan du läsa 1100 teorifrågor direkt i din telefon istället för att ha en bok och du har med dig dom hela tiden. Frågorna är skrivna så att du till slut ska kunna kontakta Trafikverket och sedan göra dom där innan du kör upp. Och det är trafiklärare som har utformat frågorna.

Dessutom finns frågorna både på svenska, engelska och arabiska om du har lättare att läsa på ett annat språk. Och du ser ditt resultat i mobilen och vet då vad du mer behöver träna på inför nästa gång.

Tycker du sedan att detta fungerar bra och det verkar vara något för dig kan du utöka ditt medlemskap och betala för ett antal olika dagar beroende på vad du vill ha.

Frågorna och all information uppdateras hela tiden så att sidan hela tiden är aktuell. Så ändras tex en trafikregel eller nått nytt kommer så uppdateras också sidan med den informationen.

Har du några frågor kan du också chatta med en trafiklärare hos Teoricentralen.

Lämna ett svar

Till startsidan