Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Långpromenader i det härliga vädret

Avkoppling

Har ni haft en underbar midsommar precis som jag ? Vädret blev bättre än vad man trodde och god mat blev det också.

Långpromenader

Efter god mat blev det en långpromenad tillsammans med bekanta. Och det var jätteskönt efter all mat som det bjudits på. Man äter lite av varje och sitter och småäter och bara njuter och då är det skönt att röra på sig efteråt.

Man behöver ju inte ta en så jättelång promenad om man inte vill. Men en halvtimmes promenad om dagen gör att du mår mycket bättre.

Det handlar ju inte bara om din kondition när du är ute och promenerar utan din hjärna får också stimulans och bildar nya hjärnceller. Blodet och syresättningen ökar också.

Så varför inte ta en promenad varje dag för din egna skull ?! Jag hade svårt i början med mina promenader, men efter att börjat använda både musik och ljudbok eller en och annan podd så har det blivit lättare. Helt plötsligt har man gått längre än vad man trott då man har något att lyssna på.

Ett par bra skor som du både tycker är sköna och inte får ont i fötterna av och ett par rörliga kläder är allt du annars behöver. Man behöver inte ha alla dom där checka kläderna som är så populärt att köpa.

 

Lämna ett svar

Till startsidan