Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Pastell

Finns det något finare på sommaren ?

Sommar, sol och bad är det som hägrar just nu. Och visst är det underbart. Det innebär också att man har mindre kläder på sig, men man vill ändå känna sig fin och fräsch när man är runt andra människor. Eller bara åker ut och sätter sig och fikar med någon. Och finns det något finare än pastell på sommaren ?

Pastell

Just nu finns det många kläder i just pastell färger. Och då är det också lätt att blanda olika färger som du tycker om. Just i pastell, för dom går lätt in i varandra och kan blandas.

pastell

Ett tvådelat set i pastell när det gäller kostym är så fint nu på sommaren. Antingen med shorts eller längre byxor eller en kjol. Eller varför inte ett avslappnat set med luftiga byxor och en längre jacka till i samma tyg. Så skönt att gå omkring i antingen hemma eller när du promenerar runt på stan på kvällen.

En längre skjortklänning med ett par sandaler till passar till många tillfällen och du behöver bara piffa till dina kläder med nått halsband. Eller nått roligt hårsmycke.

På kvällen kan du ta på dig en längre klänning för att både få det luftigt och bekvämt. Inga kläder är fel –  bara du trivs i dom. Och i år finns det mycket kläder i pastell.

 

Lämna ett svar

Till startsidan