Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hemester ?

Sponsrat inlägg i samarbete med Poolgiganten

Ska du vara hemma i sommar på din semester ?

Har du planerat din semester ? Ska du vara hemma och ha det välbekanta ordet hemester ? Många vet inte vad dom ska göra och många planerar att vara hemma. Du kanske ska ta tag i dom där projekten som du inte har kommit igång med. Ta hand om din trädgård och planera hur du och din familj vill ha den för att kunna utnyttja den tillfullo.

Hemester

Varför inte bygga en pool som ni alla kan utnyttja under hela sommaren när ni vill ?! Men kan man verkligen bygga en pool nu ? Jo, det kan man faktiskt. Antingen själv eller med hjälp av experter. Det beror lite på hur stor, hur avancerad och hur mycket du kan göra själv.

hemester

Poolgiganten är ett poolföretag som hjälper dig från början till slut med allt du behöver hjälp med. Dessutom har dom nu allt i lager för att kunna leverera omedelbart. Om du inte ska ha något specialdesignat. Överdragen produceras till varje pool så dom finns inte på lager, men du kan få din pool redan i sommar.

Poolgiganten

Du kan få ett kostnadsfritt hembesök om du bor i Stockholm, Göteborg eller i Malmö. Då kan du visa var du tänkt att poolen ska vara och få råd om det är rätt plats, storlek och vad som behövs.

Har du tid och erfarenhet så kan du antingen bygga din egna pool efter tydliga instruktioner. Du får självklart hjälp om du stöter på problem. Men du kan också få poolen installerad av Poolgigantens samarbetspartners som jobbar i hela Sverige.

Allt som du behöver till din pool levereras till din hemadress från Poolgigantens lager i Göteborg. Har du beställt tillbehör som lampor, vattenfall eller andra tillbehör kommer dessa tillsammans med poolen.

Så tveka inte att ringa, maila eller kontakta Poolgiganten på deras sida för att få din och din familjs pool.

Lämna ett svar

Till startsidan