Inlägg

Designa ditt mobilskal

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq

Vem vill inte ha ett eget designat mobilskal ?! design

Det finns så många mobilskal att köpa ute i butiker och på internet som man kan köpa, men att hitta det där speciella som passar just dig kan ibland vara svårt. Varför ha ett skal som många andra har ?!

Så varför inte designa ditt egna skal precis som du vill ha det. Och dessutom kommer det inte att vara någon annan som har ett likadant. Och det är inte ett dugg svårt utan rent ut sagt väldigt lätt ! Det enda du egentligen behöver göra är att ta en bild med din mobil, eller ta fram en bild som du bara älskar och vill ha med dig överallt.

designa

Designa ditt mobilskal

Hos Fyndiq kan du designa ditt mobilskal med dina egna bilder som du tagit. Och det spelar ingen roll vilken mobil du egentligen har. Du kan designa ditt skal med princip alla modeller av iPhone, Samsung, Huawei, Sony Xperia, Oneplus eller Xiaomi. Du hittar lätt din modell när du går in på Fyndiq’s sida.

Sen laddar du upp din bild och ser hur ditt skal kommer se ut. Har du svårt att välja bild kan du lägga upp ett kollage efter olika former och storlekar som finns. En minnesvärd text kan läggas till i olika stilar och färger. och vill du ha en rolig emoji finns det också för att göra ditt skal riktigt eget och orginellt och bara ditt.

Vill du inte ha en bild kan du istället ha en karta på ditt skal. Antingen väljer du en stad eller tom en ort där du kanske bor eller har som minne efter något.

Varför inte designa både ditt egna skal eller som en present. Ibland är det svårt att hitta presenter till andra som har det mesta, men ett specialdesignat skal som inte annan har är en perfekt present.