Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Alla behöver vi avkoppling

Det finns en del saker vi kan göra för att få den avkopplingen vi behöver

Vi är många som är stressade av olika orsaker. Det kanske inte syns att vi är stressade på utsidan, och vi kanske inte är stressade varje dag, men när det händer så behöver vi avkoppling. Våra kroppar behöver en återhämtning för att fortsätta.

avkoppling

Avkoppling

En stunds avkoppling kan vara nått mycket lätt och enkelt. Några tända ljus, lite lugn musik i bakgrunden och bara ligga och koppla av. Eller gå och få en mjuk och avkopplande massage.

Men man behöver inte heller göra så mycket och avancerat för att få en lugn stund. Efter en varm dusch kan det räcka med några mysiga kläder, krypa upp i soffan med en filt och läsa en bok. Ta fram något gott som du tycker om såsom frukt eller en god dryck och totalt fastna i boken.

Vi tycker om olika saker, har olika saker som gör att vi kan koppla av. Det gäller att bara hitta dom där guldkornen. Och jag har många förslag som jag tror du hittar just ditt guldkorn – en skön kvällspromenad med en bok eller musik i öronen, ställa dig i köket och baka eller laga en härlig middag. Jag skulle kunna fortsätta att räkna upp fler små guldkorn. Nu är det din tur att sätta dig ner och hitta just ditt !

Lämna ett svar

Till startsidan