Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nu när det augusti

Månad 8

Så blev det augusti. Har dun hunnit med allt som du velat under sommaren ? Inte för att den är slut än, men det känns lite så nu när temperaturen är annorlunda och lite kallare. Och vi har nog alla fått våra regnskurar. Det är både tråkigt när man har semester men också bra för naturen då det verkligen har behövts.

Augusti

I augusti är det många som är ute i skogarna och plockar både svamp och bär, men det verkar som om svampen är tidig i år då jag har många bekanta som redan har ätit både sin andra och tredje kantarellsmörgås.

Och nu börjar också blåbären att mogna. Har du varit ute och plockat svamp och bär än ? Jag tror jag ska ta mig en tur ut i skogen där att se om jag också hittar något.

Augusti är väl också den månaden som det fortfarande är många som har semester kvar. Skolorna börjar inte förrän senare i augusti och många föräldrar är hemma med sina barn. Och det märks ute på både vägar och affärer. Tänk om det kunde vara så här lite folk ute jämt. Det skulle vara ganska skönt.

Jag ska fortfarande ha lite mer semester innan jag sätter igång igen. Koppla av och träffa vänner och bekanta

Lämna ett svar

Till startsidan